Laulaminen kuorossa

Kuorossa laulaminen on harrastus, jossa yhdistyvät musiikin tekemisen ilo, oppiminen, onnistuminen ja mukava yhdessäolo laulun parissa. Laulamisen palon lisäksi kuorolaulussa on tärkeää sitoutuminen: tämä tarkoittaa niin säännöllistä osallistumista harjoituksiin kuin leireille ja esiintymisiinkin. Tehokaskaan yksin harjoittelu ei korvaa yhdessä laulamista.

Kansallis-Kuoro toivottaa jatkuvasti uusia laulajia tervetulleeksi riveihinsä. Tällä hetkellä haemme laulajia erityisesti miesääniin. Mikäli olet kiinnostunut laulamisesta kanssamme, ota yhteyttä kuoron puheenjohtajaan Raija Seiloseen, raija_seilonen(at)outlook.com, puh. (040)  515 1128. Voit tulla ensiksi vain tutustumaan harjoituksiimme ja päättää sen jälkeen laulunäytteen antamisesta. Laulunäyte koostuu omavalintaisesta laulusta ja kuoronjohtajan antamista pienistä laulutehtävistä. Taiteellinen johtaja tekee lopullisen päätöksen hyväksymisestä kuoroon ja äänialasta.

Kuoron harjoitukset ovat kerran viikossa syys- ja kevätkaudella tiistaisin kello 18 – 20.30.

Harjoituspaikka on Oulunkylän vanha kirkko, Siltavoudintie 12, sisään sivuovesta.

Kulkuyhteydet: Päärautatieasemalta Oulunkylään junalla 10 minuuttia, Oulunkylän asemalta puolen kilometrin kävelymatka.

Harjoitusten lisäksi järjestetään kaudessa pari yhden – kahden päivän mittaista kuoroleiriä, jossa hiotaan esityksiä tulevia konsertteja tai levytyksiä varten.

Kuorolaisten sitoutuminen tulevaan ohjelmaan on erittäin tärkeää kuten myös läsnäolo harjoituksissa ja leireillä.

Kustannukset

Kuorolaiset maksavat jäsenmaksun sekä  kevät- ja syyslukukaudelta harjoitusmaksun, jonka suuruus päätetään kuorokokouksessa. Leireistä maksetaan leiripaikan omakustannushinta majoituksesta ja aterioista. Jos kuoro tekee esiintymismatkan, matkakustannukset katetaan osittain varainkeruulla ja osittain omakustanteisena.

Kuorolaiset kustantavat itse esiintymisasunsa.

Kuorolaiset vastaavat kukin osaltaan konserttien lipunmyynnistä.

Kuoro rahoittaa toimintaansa tilauskonsertein, erilaisin tempauksin ja hankkimalla kannatusjäseniä. Mikäli et halua itse laulaa kuorossa, olet aina tervetullut kannatusjäseneksi!

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s